TOP MIX TERMÉKEK / ÚSZÓS HORGÁSZAT ESZKÖZEI / ÚSZÓK / RAKÓSBOTOS ÚSZÓK /

10 találat
Listázás Megjelenítés
  • 1
Ronin úszók

Ronin úszók

Leírás:

Belső szálvezetéses balsafa úszók, kúpos csőantennával, carbon szállal. A kisúlyozható csőantenna igen érzékennyé teszi az úszót.


Termékcsalád

VITA úszók

VITA úszók

Leírás:

Precízen kidolgozott, rendkívül karcsú és érzékeny úszó keszegezéshez. Balsafa test, üvegszál antenna, carbon szár. A felső úszórögzítés az antennára húzott szilikon csővel van megoldva, ezzel is növelve az úszó érzékenységét és vezetésének pontosságát.


Termékcsalád

ATTY úszó

ATTY úszó

Leírás:

Speciálisan folyóvízre, folyóvízi úsztatáshoz, vagy lassú visszatartáshoz tervezett balsafa testű úszók, átmenő szárral és csőantennával, amely finom kisúlyozást is lehetővé tesz.


Termékcsalád

TIBY úszó

TIBY úszó

Leírás:

Balsafa úszók, szuper érzékenyen súlyozható üvegantennával, zsinórvezető füllel, carbon szárral. Egyaránt alkalmasak rakósbotos és spiccbotos horgászathoz is.


Termékcsalád

LACY úszó

LACY úszó

Leírás:

Rakósbotos pontyozáshoz tervezett belső zsinórvezetésű úszó, balsafa testtel és 1,5 mm-es csőantennával. A nehéz igénybevételeket is jól tűrő úszó a csőantenna felhajtóerejének köszönhetően finoman súlyozható és ennek ellenére a csali súlyát is képes megtartani, ami pontyozáskor, vagy lassan áramló vízen nem elhanyagolható. Mindemellett jó láthatóságot is biztosít.


Termékcsalád

JOCY úszó

JOCY úszó

Leírás:

Rakósbotos pontyozáshoz tervezett belső zsinórvezetésű úszó, balsafa testtel és 1,5 mm-es csőantennával. A nehéz igénybevételeket is jól tűrő úszó a csőantenna felhajtóerejének köszönhetően finoman súlyozható és ennek ellenére a kisebb csali súlyát is képes megtartani, ami pontyozáskor, vagy lassan áramló vízen nem elhanyagolható. Mindemellett jó láthatóságot is biztosít.


Termékcsalád

GUCY úszó

GUCY úszó

Leírás:

Karcsú, balsafa testű, carbonszálas úszó üvegszál antennával. Igazi profi versenyúszó amely egyaránt használható rakósbotos és spiccbotos horgászathoz is.


Termékcsalád

MONY úszó

MONY úszó

Leírás:

A TIBY úszó acélszáras változata. Balsafa test, üvegszál antenna. Rendkívül érzékeny és az acél szár miatt stabil, nyugodt úszó. Enyhén hullámzó vízen csillapítja a hullámmozgásokat, nem emelgeti a csalit. Nagyon kényes kapásoknál is javasolt használata.


Termékcsalád

VECTOR Carp úszó

VECTOR Carp úszó

Leírás:

Rakósbotos pontyozáshoz kifejlesztett pontyozó úszó. Alakja, kialakítása lehetővé teszi a legfinomabb szerelékkel történő pontyozást is, de ha szükséges, akár a legerősebb felszerelésünkre is használhatjuk. Metál kék színű, antennára szerelt acél vezetővel ellátott, karbonszálas, strapabíró úszó. Üreges antennája lehetővé teszi a nagyobb csalik használatát is, és egyben magas láthatóságot biztosít.


Termékcsalád

Paste float úszók

Paste float úszók

Leírás:

Saját tapasztalatok alapján, rakósbotos pontyozáshoz és paszta csalis horgászathoz kifejlesztett úszó. Az úszótest balsafából készült, cserélhető antennás, carbon szárral, az antennatartóval egybeöntött zsinórvezető füllel. Az úszótestbe épített hüvelyből az antenna kivehető, más színűre, vagy éjszakai horgászathoz világítópatronra cserélhető. Az antenna súlya pontosan megegyezik a 3 mm-es világítópatron súlyával.


Termékcsalád

  • 1