TOP MIX TERMÉKEK / ETETŐANYAGOK / FOLYÓVÍZI /

3 találat
Listázás Megjelenítés
  • 1
WINNER Márna etető

WINNER Márna etető

Cikkszám: 259

Leírás:

Igen magas fehérje tartalmú (crysalis (selyemhernyó báb) és parmezán sajt), közepesen durva szemcsés, barna színű folyóvízi etetőanyag. Készítésénél figyelembe vettük, hogy folyóvízen a márna, paduc és jász kifejezetten kedveli a fanyar ízű és illatú selyemhernyó bábot. Azonban a tavi pontyok is kedvelik ezt a magas fehérjetartalmú etetőanyagot, különösen a nyári mejeg időszakokban. Ezzel az ízanyaggal nagyobb távról is etetésünkhöz, illetve horgunkhoz csalhatjuk ezeket a halakat. A gyártásnál, kizárólag általunk használt, fehér és parmezán sajt szárított őrleményével is dúsítottuk ezt az etetőt. Kiemelkedően sok benne a pirított olajos mag is. Tapadása kiváló, kaviccsal jól nehezíthető, könnyedén szállítja a forrázott vagy az akár élő csontkukacot is.


990 Ft

900g
Egységár: 1 100 Ft/kg

Raktáron

CARP LINE Paduc-Márna 2,5 kg

CARP LINE Paduc-Márna 2,5 kg

Cikkszám: 087

Leírás:

Alapanyagait a folyóvízi halak igényei szerint válogattuk. A keverék minden alkotóeleme nehéz és jól süllyed. Jól tapad, ezért lassabban oldódik, de sok élő anyagot képes felvenni. A gondosan pirított olajos magvak mellett sós alapanyagokat és parmezán sajtot is tartalmaz


1 090 Ft

2500g
Egységár: 436 Ft/kg

Raktáron

ECONOMIC SAJTOS

ECONOMIC SAJTOS

Cikkszám: 160

Leírás:

Az ECONOMIC etetőanyag család folyóvízi horgászathoz ajánlott tagja ez a narancs színű, sajt aromával készített etetőanyag. Színe miatt jól illik a folyók hordalékos, kavicsos mederszínéhez, így ennek az etetőnek a színe soha sem kelti fel a gyanúját.


520 Ft

1000g
Egységár: 520 Ft/kg

Raktáron

  • 1